Ulica sv. Mateja 70/a, 10000 Zagreb

Dragi socijalni pedagozi!

Objavio: HKSP | 15. siječnja 2021.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u tijela komore, birate i budete birani u odbore, povjerenstva, radne skupine, da prezentirate vaša profesionalna i stručna dostignuća ili na drugi način kao aktivni članovi doprinesete radu i razvoju Komore.

Osim kolega iz javnih i državnih službi (sustava socijalne skrbi, obrazovanja, pravosuđa, zdravstva) na članstvo u Komori pozivamo i kolege koji su svojevrsni pioniri, ali i kreatori socijalne pedagogije u tijelima lokalne uprave i samouprave, međunarodnim humanitarnim organizacijama, domaćim udrugama ili drugim organizacijama i inicijativama. Posebno pozivamo socijalne pedagoge koji su se odlučili ili rade u drugim resorima ili zanimanjima, kolege koji su otišli u inozemstvo i umirovljenike da svojim članstvom u Komori ostanu s nama ili nam se vrate.

Sve koji ste spremni aktivirati se u Komori ili kroz Komoru pozivamo da što prije potvrdite svoj interes ispunjavanjem elektroničkog obrasca koji slijedi, da bismo što kvalitetnije pripremili predstojeću Skupštinu komore. Ujedno najavljujemo da smo planirali održavanje Prve sjednice Skupštine 10. veljače 2021. s početkom u 18 sati putem neke od e-platformi.