Ulica sv. Mateja 70/a, 10000 Zagreb

Obrazovanje

Predstavnica sekcije:

Kontakt: HKSP.obrazovanje@gmail.com

Iva Ramljak

Iva Ramljak rođena je u Zagrebu 1977. godine. Diplomirala je na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu 2003. godine. Radi kao stručna suradnica u Osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama.

Od 2018. godine voditeljica je Županijskog stručnog vijeća za školske preventivne programe i socijalne pedagoge Osječko-baranjske županije, a od 2020. godine i Virovitičko-podravske županije (istok). Višegodišnji je koordinator pomoćnicima u nastavi u sklopu projekta „Učimo zajedno 4“ Osječko-baranjske županije. U svojem radu surađuje s lokalnim udrugama na raznim projektima koji promiču inkluziju i prava djece i mladih.

Tanja Cvijanović

Tanja Cvijanović je odgojitelj predškolske djece i prof. socijalni pedagog. Kontinuirano radi u sustavu ranog i predškolskog odgoja od 1998. godine. Od 2011. godine radi kao stručni suradnik, socijalni pedagog, u Dječjem vrtiću „Ivanić Grad“. Ima završenu formalnu edukaciju Europskog instituta za realitetnu terapiju gdje je stekla naziv savjetovatelja u struci. Aktivan je član Centra “Rastimo zajedno” u sklopu kojeg je održala više od 120 radionica za roditelje iz programa podrške roditeljstvu. Sudjelovala je u pilot projektu i bila edukator Kluba očeva. Rado sudjeluje, inicira i organizira projektne aktivnosti u suradnji s udrugama na lokalnoj razini i koordinator je četiri Erasmus projekata za svoju ustanovu. Trenutno je i edukant terapije igrom i član Play Therapy International, te isto provodi u svom vrtiću.